torsdag den 23. april 2009

Dagens sketch

Det er ind imellem ganske underholdende at opleve, hvordan tingene fungerer (eller ikke fungerer) i Israel. Vi har haft nogle problemer med, at vores aircondition slår resten af strømmen fra. I forgårs og i dag har der så været et par elektrikere (far og søn - festlige fyre) at kigge lidt på sagerne, og de har fikset nogle dårlige kabler, automatsikringer mv. Air condition ville de ikke røre ved, idet der findes særlige folk, der har det som speciale. Fair nok.

I middags havde vi så besøg af en sådan tekniker, men det viste sig, at han bare kom for at checke problemet (som han selvfølgelig var blevet orienteret om i forvejen). To timer efter ville der så komme en, der kunne fixe det.

Det gjorde der også. Han kunne dog ikke finde ud af det, så det endte med, at han ringede efter de elektrikere, der var her først på ugen. De gik så tre mand og hyggede om aircon-boksen, og efter en times tid kom de og gav High Five, for nu var problemet løst. "Joffi", sagde jeg, men ville alligevel godt lige tjekke det. Da jeg kom ud til aircon stod den på OFF. Jeg tændte den, og væk var strømmen. De havde altså lavet deres final check med en slukket aircon. Ja, det kan vel ske for enhver.

Endnu en halv time gik, og nu er de så lige gået. Problemet er status quo, men nu sender de nogle andre teknikere. De kommer på mandag...