onsdag den 23. maj 2012

Houses from Within


Fredag og lørdag i den forgangne weekend åbnede 149 private og offentlige bygninger dørene for interesserede gæster. Således også Immanuelkirken. Fredag holdt vi åben fra 9-15, hvor Juan gav præsentationer af kirken hver time. Laura (volontør) talte 540 gæster, som kiggede indenfor og tog for sig af brochurer og gratis bøger og DVD'er.


Lørdag holdt vi tre korte, åbne gudstjenester kl. 10, 11 og 12 og hele 900 mennesker havde været igennem på de fire timer, da klokken blev 13, hvor vi lukkede ballet. Det er selvsagt en kæmpe mulighed, for det finurlige er jo, at når folk kommer ind i en kirke, så nærmest forventer de, at vi fortæller om Jesus, så det gjorde vi efter bedste evne, og så må Helligånden gøre forskellen.


Jeg forsøgte i prædikenen at sige noget noget om den diametrale forskel på religion og Jesus. Udfordringen er jo altid at få sagt noget, som folk kan finde sig selv i og så få introduceret, hvorfor Jesus er relevant ind i den sammenhæng. Der var enkelte, der rejste sig og gik, da Jesus kom på banen, men de fleste blev og fik det hele med.


Kristoffer (volontør) brugte sine gode evner og ovenfor er nogle af hans skud.