onsdag den 16. januar 2013

Misc.

Her kommer nogle af kameraets shots fra den sidste måneds tid:



Ben og Noel er evangelister fra Papua New Guinea, som boede her i vores hus, mens de var på outreach i Israel. De er nogle stille og skønne fyre, som jeg er glad for at have lært at kende.

I Papua New Guinea er deres strategi at gå gennem junglen fra landsby til landsby, fortælle folk om Jesus, blive ind til der er etableret et Jesus-troende fællesskab i landsbyen, hvor de så fortsætter til næste landsby.

Mens de var her, var de engageret i evangelisation ud fra samme organisation, som de arbejder for i Papua New Guinea - Every Home for Christ. Billedet er fra afskeden en meget tidlig morgen...


Lige før jul kørte vi til Jordanfloden for at døbe Lydia og Will, som er en del af menigheden. Deres far, Stewart, ved godt, at det ikke handler om, hvor man bliver døbt, men han synes nu alligevel, at Jordanfloden var noget særligt. Ind til hans børn lod sig indskrive på listen, vidste han nemlig kun om to, der var blevet døbt dér: Jesus og Whitney Houston :-)


Jeg havde fået invitation fra præsident Shimon Peres' kontor til at deltage i en reception for præster og andre kirkeledere nytårsaftensdag. Der var fin forplejning og lejlighed til at hilse på nogle af alle de andre præster.

Præsidenten talte, og den græsk-ortodokse patriark talte som repræsentant for alle landets kirker. At præsidenten havde en politisk agenda var ventet. Mindre ventet var det vel, at den græsk-ortodokse broder åbenbart ikke syntes, der var nogen grund til at sige noget som helst om Jesus. Han sagde praktisk talt ikke noget, som ikke enhver anden faggruppes repræsentant også kunne have sagt.

Det slog mig igen dér, at det altid er et godt spørgsmål at stille sig selv og alle andre kirkefolk, om kirken faktisk har noget at sige, som enhver ikke kan sige sig selv?



Måske husker nogen en tidligere post omkring en reklamefilm, der blev skudt her i vores gade. Her er resultatet. Det er kun de første 6 sekunder, der er fra Bar Hofman. Menighedshuset, hvor vi bor, ses til venstre.