mandag den 20. maj 2013

Houses from Within


Bogbordet i haven klar til ryk-ind
Der går for langt imellem indlæggene for tiden. Jeg synes ellers, der er nok, vi kan skrive om. Fx at vi havde 1782 mennesker igennem kirken på to dage for fjorten dage siden. Den årlige Houses from Within event i Tel Aviv, hvor 120 private og offentlige bygninger åbnede for interesserede gæster. Det er Tel Aviv's kommune, der står bag eventen, så man kan for så vidt sige, at det var borgmesteren, der inviterede folk i kirke denne weekend.

Vi havde selvfølgelig meldt os til igen at være en del af programmet, og fredag havde vi præsentationer ved Juan, leder af Open Church, hver time mellem kl. 10 og 13. 429 kiggede indenom. Lørdag holdt vi 5 gudstjenester af en halv time med efterfølgende mini-præsentation af kirken. Så mange som 1353 gæster var indenom den dag.

De fleste kommer og går igen efter 10 minutter, men flere fik en hel session med sig. Folk kommer primært for at høre orglet, og det fik de selvfølgelig rig lejlighed til både fredag og lørdag. Et hav af bibler og ny testamenter blev nappet med i tasken på vej ud, så nu håber vi, at de også bliver åbnet.