torsdag den 5. januar 2012

GODT NYTÅR




Vi er i gang igen med det normale program her efter jul. Vi havde igen en rigtig fin julefejring, og trods regn og blæst juleaften fandt folk alligevel frem til kirken, så vi bare havde et par enkelte sæder fri.

For andet år i træk forsøgte vi os med en midnatsgudstjeneste, og ca. 100 var omkring den, så det begynder at lugte lidt af noget, vi skal gøre hvert år. I løbet af hele juleugens program med koncerter og gudstjenester og Open Church har vi haft omkring 1000 gæster, så det er et af årets store sus - ikke mindst at forkynde juleevangeliet blandt det folk, som hørte det første gang.

Og det bliver ved med at være relevant. Selvfølgelig. For hvis vi var uden Gud i verden, ville alt være lige meget og ligegyldigt. Det er ikke til at bære implikationerne af. Og selv hvis vi opererer med Gud i vores verdensbillede, kunne det jo rimeligvis tænkes, at han var revnende ligeglad med os. Det ville heller ikke være til at bære implikationerne af, selvom vi svært kunne kræve, at han skulle synes noget særligt om os. Derfor er jul så skønt. Alt er ikke lige meget. Vi er ikke lige meget. God is on the move. Yay!

Jeg har ikke fået alle billeder hjem fra julen, men en fotograf besøgte os under midnatsgudstjenesten, og han sendte mig følgende: