fredag den 8. maj 2009

Houses From Within 2009

138 forskellige steder i Tel Aviv-Yafo holdes der i dag og i morgen åbent hus. IC er et af de steder, og vi er optaget i det officielle program (nr.99). Ca. 6-700 israelere har været inden om kirken i dag. Ja, vi tager den lige igen: 6-700 israelere! Sikken dag! Fra kl. 9 til 14 har der været en lind strøm af mennesker ind og ud af kirken. Vi sælger en kop kaffe, cd'er, postkort m.m og er ellers klar til en snak.

Vores kære organist, Juan, har haft en utrolig travl, men også stor dag. Hele dagen har han været i gang, og han gør det fremragende. Dels har han spillet klassiske stykker på orglet, og dels har han fortalt alle gæsterne om kirken. Der er jo det finurlige ved vores kirke, at dens vinduer er glasmosaikker, og når man skal fortælle om kirken, må man nødvendigvis også fortælle om disse glasmosaikker. Og motiverne er alletiders udgangspunkt for at fortælle om, hvem ham Jesus er.

Adskillige bøger blev stukket i lommen. De er gratis, og de er en vigtig del af kirkens ministry. Bøgerne er ny testamenter, personlige vidnesbyrd fra jøder, der er blevet Jesus-troende jøder og desuden apologetiske fremstillinger.

Bed i dag gerne for de mange mennesker, der i dagens løb har været forbi kirken.