onsdag den 6. maj 2009

Og så var der den om...

...jøden, der ringede til en lokal luthersk (af alle) kirke og spurgte, om ikke han måtte få lov at redesigne kirkens hjemmeside. Hans firma charger normalt 25.000 shekel (35.000 DKK) for den slags, men dette skulle nu være så ganske gratis; en donation oven på alle de koncerter, han har nydt i kirken de sidste par år.

Det er ikke en Århus-historie; det er en Jaffo-historie, men det lyder godt nok næsten for godt til...

Enhver, der har været forbi vores hjemmeside, kan nok se, at det ikke ville være nogen luksus. Den trænger en opdatering på alle fronter.

Jeg havde i forvejen tænkt, at det var en af de ting, vi inden alt for længe skulle forsøge at få optimeret, og så ringer han bare ud af det blå...

Det er klart, at en hjemmeside er et vigtigt aktiv for enhver kirke. Men ikke mindst her, hvor det at kunne checke 'den der kirke' ud anonymt har nogle lidt andre dimensioner, end vi kender hjemmefra, hvor kirken er nogenlunde stueren. Det er den ikke på samme måde her.

Vi skal mødes med ham på fredag. Så får vi se, om det var for godt til at være sandt. Bed gerne for, at vi må få lavet en hjemmeside, der kan blive endnu et stærkt aktiv i kirkens ministry. Skulle du have en god idé dertil, så tøv ikke med at sende mig en mail på christian@israel.dk.